A közösség, mint túlélési forma

Hosted at Hold21 Hps Kultszalon

part of a series on Inclusive


About the speaker

Vida Vera, a reggel előadója a szórakoztatóiparból nyergelt át a korábban számára nyomasztónak tűnő civil szférába. Nevéhez kismillió zenei és nem csak zenei projekt a köthető. Volt a Toldi és a LÄRM programszervezője, többedmagával szervezte meg a Kolorádó Fesztivált, Oltai Katával közösen second hand butikot nyitott. A MindSpace-ben azt csinálja, amit szeret: embereket összehozni, érzékenyíteni, játszani, átadni a kritikai és az önkritikai ésszel és humorral.

Additional details

Az ember mostanra szisztematikusan leépítette a közösségben gondolkozás képességét. Közben minden forrásból az derül ki, hogy a jövő környezeti változásaira ez lesz a túlélési megoldás. Hogyan lehet nagyvárosi közegben elkezdeni ezt a visszatanítási folyamatot? A Mindspace nyolcadik kerületi  közösségi projektjeink keresztül ismerhettek meg erre egy itthoni példát. Vida Vera, a reggel előadója a szórakoztatóiparból nyergelt át a korábban számára nyomasztónak tűnő civil szférába. Az elmúlt másfél év Rákócziterezéseiről, a bevonás buktatóiról, a kitartás és a fesztelenség fontosságáról beszél majd.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a reggelit új helyszínen, a Hold utca 21-ben, a Hps szuper Kultszalonjában tartjuk. https://www.facebook.com/hold21hpskultszalon)

Kapunyitás 8:30-kor, az előadás pedig pontosan 9-kor kezdődik. Gyertek időben, beszélgessünk reggeli közben!

Szakmai Partnerünk: SMarthu, http://smarthu.org Támogatóink: UniCredit Bank, Hps Group, Marmorstein Pékség