Andrew Anfinnsen

Hosted at Lokal Scene

part of a series on Inclusive


About the speaker

Lokal Bar – Scene – Klubb åpnet sine dører for første gang i august, og har på kort tid etablert seg både som et populært utested og et viktig tilskudd til byens kulturliv. Med en rendyrket cocktailbar, en intim konsertscene og en romslig nattklubb fungerer plassen som et levende kulturhus hele uken lang.

Daglig leder og konseptansvarlig Andrew Anfinnsen vil under temaet INCLUSIVE fortelle om hvordan et utested kan gi uttrykk for positive samfunnsverdier, som mangfold, dialog og nettopp inklusivitet.

Om månedens gjest:

Andrew Anfinnsen er utelivsgründer og daglig leder ved Trondheims nye kultur- og klubbscene: Lokal Bar - Scene - Klubb. Han har tidligere vært bookingansvarlig for Brukbar/Blæst og Supa, og et kjent fjes for mange i Trondheim. Men det kanskje ikke alle vet er at han har et brennende engasjement for å skape et sted alle føler seg velkommen, og en åpen og inkluderende arbeidsplass.

Det er også klart for første runde med Open Mic: en videreutvikling av 30 Sec Pitch-segmentet vårt. 2-3 minutter med smått og stort fra vår egen community.

Local partners

Additional details

Denne gangen tar vi turen til Lokal, for et innholdsrikt og spennende arrangement rundt temaet INCLUSIVE. Det blir liveinnspilling til podkast, Open Mic der vi skal høre fra tre aktører som har tilknytning til temaet. I tillegg skal vi dele noen tanker om veien videre for CreativeMornings Trondheim.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.