About the speaker

Am intrat în ultima săptămână din luna noiembrie și astfel se anunță un nou CreativeMornings Bucharest. Pentru această ediție am primit ca temă globală #LOST și l-am invitat pe Florin aka Cage să ne vorbească despre ce s-a pierdut și ce s-a câștigat în mișcarea street art din România.

CAGE împreună cu BIEX, LOST.OPTICS și RECIS, au fondat în 2010 Sweet Damage Crew, căruia s-au alăturat pe parcurs BOEME, SHATRAN și PANDELE. Brigada SDC este azi cel mai activ și respectat grup de artă urbană din România, cu zeci de murale împânzite prin țară de membrii săi.

Florin a pornit din lumea ‘graffiti-ului de strada’ și a ajuns să gestioneze un business cu murale comisionate cu bugete de producție și deadline-uri. Florin a preluat integral rolul de manager SDC și astfel a lăsat în spate activitățile sale de graffer. În paralel cu businessul de agent, a lansat și gestionează singurul magazin dedicat graffiti-ului din București: Corner Shop. Cu toate acestea nu a ‘pierdut’ esențialul și crește două fete alături de Raluca, soția lui.

L-am chestionat pe Florin și despre evoluția terminologiei culturii urbane, ce mai este #streetart și cum se confunda din ce în ce mai mult cu #publicart ? Despre schimbările în arta de stradă și nu numai va așteptăm vineri, 29 noiembrie, la 8:30 la Institutul francez din București, pe Dacia nr. 77.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

Photos from this talk See all

navigateleft navigateright

    *Crickets* Sign in to add a comment.