[VIRTUAL] Виктория Стоянова

Hosted at Google Meet

part of a series on Nature


About the speaker

Виктория е Strategic Partnership Manager във Facebook. А от скоро е и основател на hito labs - компания, която изучава бъдещето на общностните системи. Същевременно с това води авторския подкаст The Work We Do, и организира Poetika - месечно събитие за имерсивна поезия. Виктория е и ментор на Techstars, Escape the City и Out Of Office Hours, съветник на Second Home и лектор в University of the Arts, Лондон. Ако я последвате в Instagram ще откриете, че Вики поддържа здравословни и динамични отношения както с външния, така и с вътрешния си свят.

Additional details

Природа. Темата на месец май ни напомня за невидимите нишки, които ни свързват. Природата, във всичките и форми и етапи, ни показва отново и отново, че устойчивостта идва най-вече от колаборацията и възможността да намерим опора в света около нас.

И тъй като никой не познава конструкциите на понятието общност по-добре от един Community Architect, на 29-и май ще ви срещнем с Виктория Стоянова.

Нямаме търпение да научим повече за Вики и се радваме, че сегашната ситуация ни позволява да се приближим по-близо до нея.

Събитето ще се проведе онлайн през Google Meet. Кликнете тук, за да се присъедините към събитието. Линкът ще е активен на 29-и май, от 08:45 часа: https://meet.google.com/afs-jcem-qkw

Oчакваме ви с чаша ароматно кафе в ръка и сънени усмивки :)